Onnellisuuden avain

Runoilija OikeeEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumihiutaleet taivaalta alas leijailee,
valaisee maan,
tuo puhtaan valkoisen hiljaisuuden mukanaan.

Lapsen lailla,
kilpaa hiutaleiden tanssia tahtoisin.
Maailman hetkeksi pysähtämään saisin,
arjen huolet ja kiireet maailman unohtaisin.

Lumen keskellä rakkaudesta silmiisi katson,
tämän hetken yhä uudestaan kanssasi jakaa tahdon.
Sielusi peili paljastaa rakkautemme juuret,
ei niitä murtamaan pysty synkimmätkään salaisuudet.

Pienistä hetkistä koostuu ikuisuus,
jokainen hetki, on uusi mahdollisuus.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot