Usko elämään

Runoilija OikeeEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämän kaksi puolta,
on tuntea iloa ja huolta.

Onnen hetkinä uskoasi vahvista,
sillä toivo kasvaa kiitollisuudesta.

Vaikkei aina voi ymmärtää,
mitä jälkeen jää,
kun kaiken menettää.
Ei ehkä voi tehdä enempää,
mutta toivo elää,
kun sen sydämessä säilyttää.

Askel askeleelta eteenpäin kantaa,
päivä päivältä valoa elämään antaa.

Sydäntä hellyydellä hoida,
anna mielen unelmoida,
unelmille siivet kasvattaa.
Toivon keskellä,
on elämällä paljon annettavaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Usko antaa siivet, mitkä kantavat vaikeuksienkin yli. Herkän kaunis runo.

Vaikkakin runosi on aika kliseemäinen, niin silti siinä on sellaista elämänviisautta että kommenttinsa on ansainnut. Hyviä sanoja elämästä.

Tämä oli kaunis, keinahteleva, raskas ja silti kepeä.

Usko antaa siivet, mitkä kantavat vaikeuksienkin yli. Herkän kaunis runo.

Vaikkakin runosi on aika kliseemäinen, niin silti siinä on sellaista elämänviisautta että kommenttinsa on ansainnut. Hyviä sanoja elämästä.

Tämä oli kaunis, keinahteleva, raskas ja silti kepeä.

 

Käyttäjän kaikki runot