Tänä jouluna

Runoilija OikeeEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen silmissäni,
tuikkeen kaukaisten tähtien.

Tunnen sydämessäni,
lämmön rakkaitten läheisten.

Löydän joulurauhan,
äänet äärettömän kauneuden.

Sain joululahjan,
armon ikuisen rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja nytkin ajankohtaista.
Oikein hyvää ja iloista syntymäpäivää..

Kaunis runo.

Kaunista ja nytkin ajankohtaista.
Oikein hyvää ja iloista syntymäpäivää..

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot