Rakkautta

Runoilija OikeeEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson ulos ikkunasta,kauas kaukaisuuteen.
Illan pimenevän nään,päivän jo ohikiitäneen.

Taivaalla tuhannet tähdet, valaisevat tuikkeellaan.
Ja keskellä kaiken sen, voin luottaa yksin Jumalaan.

Sydämeeni teit kodin,
jäät ikuisesti asumaan.
Kaiken entisen tuskan,
sytytit roihuten palamaan.

Hiljaa vierelläni makaat, kuulen hengityksen tasaisen,
ja keskellä kaiken sen, olen sinusta onnellinen.

Tunnen niin voimakkaasti sen, olen saanut rinnalleni todellisen,
elämän loppuun asti kestävän rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo!!
Kauniista aiheesta joskin monelle hyvinkin arka.

Hyvin kaunis rakkausruno. Pidin kovasti.

Todella kaunis runo!
"Taivaalla tuhannet tähdet, valaisevat tuikkeellaan.
Ja keskellä kaiken sen, voin luottaa yksin Jumalaan." On lohdullista, että voi johonkin luottaa niin täysin. Se luo turvallisuuden tunteen, silloinkin, kun mieli on maassa.

Kaunis runo. Paljon suurta ja voimakasta tunnetta tässä.

Ihanan kaunis runo. Upeaa ja sulavaa tekstiä. : >

 

Käyttäjän kaikki runot