Nimetön

Runoilija HappyCat

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Never say never En ole mikään runoilija. Lähinnä puran päätäni kirjoittamalla, jos ajatuksia riittää ja pystyy pukemaan sanoiksi asti.
 

Kuivattu ruusu
Niin hauras ja hento.
Kosketuksesta lehdet varisevat.

Antamasi kukkanen
Taisteli voimissaan pitkään.
Samoin kuin tunteesi, ruusukin kesti.

En heti tajunnut.
Vaan ruusun kuivasin.
Mieltäni lämmittämään seinälle ripustin.

Yhdessä umpihangessa.
Pimeydessä, katuvalojen hehkussa.
Uskoen lumen sulamiseen ja uuteen vihreään.

Lumen kylmyys
Tunkee läpi vaatekerrosten,
mutta hymysi kaivaa tiensä läpi juureen asti.

44 aamua.
Rakastan sua.

Selite: 
Tärkeimmälleni kirjoitettu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot