Piilossa

Runoilija Silent Tear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liian kauan olen ollut
piilossa varjojen alla,
juossut karkuun
elämäntiellä kapealla.

Astuin harhaan askeleen
kai useamman,
haluan polun uuden
minua ohjaavan.

Ehkä löydän viimein
minkä kadotin,
otan kiinni ajan
jonka menetin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo jossa hyviä kielikuvia.. : ))

 

Käyttäjän kaikki runot