oma pieni rakkaani

Runoilija Silent Tear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Makaan tässä vuoteella,
katse huoneessa harhailee,
kädet keveästi vatsalla,
suu ja silmät hymyilee.

Sinä täydennät elämäni,
paikalleen sait palan puuttuvan,
olet kaunis haaveeni,
näen viimein elämäni muuttuvan.

Olen vastuussa nyt kahdesta,
itsestä ja sinusta,
se on riippuvainen minusta,
rakkaudesta ja hoivasta.

Selite: 
vain tämä enään puuttui <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot