Suloinen ja ihana

Runoilija Silent Tear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suloinen ja ihana,
silmäsi niin nauravat.
Ääni pehmeä ja lempeä,
hymykuoppasi veikeä.

Hiukset vaaleat ja pörröiset,
kauniit sanat ja lupaukset.

Olethan siinä auringon noustessa,
säteiden kasvoja koskiessa.
Kiedo kätesi tiukemmin ympärilleni,
sujauta suukko huulilleni.

Selite: 
Rakastan sinua <3
Kategoria: 
 

Kommentit

mukava

pidin

todella kaunista tulkintaa, pidin :)

mukava

pidin

todella kaunista tulkintaa, pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot