Nimetön

Runoilija b0ff2ad84713f2b0bf2d023aacb5af3a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2011
Viimeksi paikalla: 27.10.2018 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I`m afraid that this dream could turn in to a nightmare if I wake up tomorrow and you are not there.
 

Voisimpa sanoo sul ees pari sanaa, ottaa sut syliin ja sit sua halaa, mut tiiän ettet oo tulossa takas vaik huutasin sun perääs rakas, sul on jotain parempaa, et haluu enää mua, sori mut en voi ol tääl yksin kelaamassa sua tai sitä mitä meil ois voinu olla ja nyt oon yksin ja olo täys nolla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot