Ystävä

Runoilija The Charmed One

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005
Viimeksi paikalla: 13.3.2024 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.11.1992

Kokkolalainen noin 26v ainasillointällöin runoilija.
Sivustolle olen löytänyt tieni yli 10 vuotta sitten, ja ylivoimaisesti suurin osa runoistani on tuona aikana kirjoitettu.
Välillä tulee taukoa, sitten taas inspiroidun kirjoittamaan.