Tahdon

Runoilija hartsa-65

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

satunnainen kirjoittelija. saa opettaa lausentamaan. oppi tervetullutta kiitos.
 

Miten sen kaiken kertoisin,
minkä jo tiedän.

Sinun silmistäsi,
sinun hymystäsi.

Siitä lämmöstä,
jonka haluan.

Painaisinko vain pääni povellesi ja kuiskaisin hiljaa
Tahdon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Noista sanoista, minäkin tahtoisin
Kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot