Nimetön

Runoilija ruusuritari

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä tätä päivää, nauti elämästä ja huomaa onnen pienet pipanat.
 

Ystävyyden mittapuu
enkelten läsnäolo
henkäys toisista maailmoista
monien muotojen maailma
tänään olen kuin lapsi
ihmettelevä ja kyselevä
elämää oppimaan valmis
aikaa arvottaa olennainen
kiitoksen väärtti asia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot