Nimetön

Runoilija ruusuritari

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä tätä päivää, nauti elämästä ja huomaa onnen pienet pipanat.
 

Autossa istuen katselee ulos
luontoa joka seisoo niin paikallaan
ajattelen miltähän tuntuu puista
seistä vain paikallaan ajasta aikaan
säällä kuin säällä, pääsemättä pakoon
aikamoinen elämä tajuttavaksi
joskus tuntuu kuin puut vastaisi
katsoisi suoraan minuun hyväksyvästi
ystävä kumminkin niille hyvää toivoen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot