Nimetön

Runoilija ruusuritari

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä tätä päivää, nauti elämästä ja huomaa onnen pienet pipanat.
 

Ihmiselämän isot asiat
rakkaus ja onni, terveen ilo
Niin häälyväisiä kestoltaan
vanhana alkaa puntaroida arvoja
nähdä ja ymmärtää enemmän
tajuta oman vajavuutensa
kaivata uutta onnen tuulahdusta
rakkauden sydänlämpöisiä väreitä
terveyden voimaa antavuutta
eheyttää itsensä uuteen eloon
kurottaa mielessään taas ikivaloon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot