Tuska

Runoilija sh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä ja anna muidenkin elää. Tee se tänään minkä voisit tehdä huomennakin.
 

Taas yksi valvottu yö.
Nousen sängystä, silmät punaisena uuteen aamuun.
Mieli maassa, kysymyksiä täynnä.
Missä olit yön?
Sylissä toisen, minun et ainakaan.
Itken ja huudan.
Pyörin loputonta ympyrää..

Ulkona, etsin väkijoukosta sinua, en löydä, kiusaan itseäni.
Tuska pääsee valloilleen, lysähdän maahan, itken ilman kyyneliä, huudan ilman ääntä.

Ihmiset luulevat hulluksi, en välitä, ei kiinnosta.
Havahdun todellisuuteen ja tajuan, minulla on lapsi, oma enkeli.
Tukipylväs, jonka avulla jaksan eteenpäin.
Enkeli joka rakastaa ja tarvitsee minua!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
sh Ensisuudelma 27.5.2005 1 Runo
sh Nimetön 24.11.2005 1 Runo
sh Nimetön 27.5.2005 1 Runo
sh Nimetön 27.5.2005 1 Runo
sh Nimetön 30.12.2005 1 Runo
sh Nimetön 30.12.2005 0 Runo
sh Nimetön 5.4.2006 0 Runo
sh Tuska 20.6.2005 0 Runo
sh Kielletyt tunteet 23.11.2005 0 Runo
sh Nimetön 4.4.2006 0 Runo