Viimeinen huuto

Runoilija BlackDiamond89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lue ja kommentoi myös vanhempia tekstejäni, kiitos. :)
 

Huudan
äärettömään tyhjyyteen
en päästä huuliltani pihahdustakaan
Huudan
kunnes keuhkoni repeävät
kukaan ei vastaa viimeiseen huutooni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tylsä runo
todella perusvuodatus "yhyy olen yksin eikä kukaan välitä"
Pystyt kyllä parempaan, kliseet harvoin toimivat

 

Käyttäjän kaikki runot