Uhri

Runoilija BlackDiamond89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lue ja kommentoi myös vanhempia tekstejäni, kiitos. :)
 

Rakkaus on
pahoinpitely
vapaudenriisto
raiskaus
murha
Rakkaus on kaikkea sitä
minkä uhriksi en koskaan halua joutua
Silti polvistun eteesi
rakkauttasi rukoillen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika dramaattinen jopa angtinen
Pidän alusta juuri siksi ja sen vuoksi lopetus tuntuu töksähtävän
Varmaan omista tuntemuksista kirjoitettu, joten enpä oikeastaan voi kritisoida.
Omat ajatukset vain toisenlaiset, jokin alun draamaan sopiva lopetus olisi ollut mieleen

 

Käyttäjän kaikki runot