Nimetön

Runoilija Blackhearted

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jotkut ovat siunattu elämään...
minut on toisaalta kirottu tänne...
 

Miksi me kaikki yritämme jatkaa elämää?
Olemme menettäneet kaiken meille rakkaan...
Emme silti sitä myöntää voi itsellemme...
Mitä me olisimme ilman rakkaitamme...

Selite: 
joku vaaan
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot