ei ole

Runoilija Blackhearted

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jotkut ovat siunattu elämään...
minut on toisaalta kirottu tänne...
 

Rukoilemme toivoa jumalalta joka meidät on kauan sitten hylännyt...
Luuletko löytäväsi paremman elämän uskoen johonkin jota ei oikeasti edes ole...
Minä en tuhlaa elämääni siihen...
Ainoa mihin uskon on ihmisten pahuus..
Sieluni kuoli tänään...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot