Ajan rauha

Runoilija raspi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan nyt jälleen/ myöskin laulujen sanoja voit äänestää sanoitustani Someday http://www.topchoons.com/vote. html Kiitän ja kumarran kaikkia äänestäneitä. Nousimme Radiokanavan listakärkeen
 

Kai matkallaan
eksyä saa ja
kaivata sieltä
takaisin taas
Se mikä johdattaa
jokin ajatus vaan
ja tulla voit katumaan
ehkä anteeksi saat
ja viisaampaan
katsot taas huomiseen
Tie kulkinjan
jokin johdatus
matkalla saattajan
kun huomataan
on jotakin vaan
josta rakkauden
voi tunnistaa

Olen katsellut elämän
syrjäiset polut
kulkenut kujat sen
pimeän tullessa
pelkoni kanssa
ohitse vaarojen

Ja kuitenkin elämän rauha
suotuna iän on myötä
jotain opetti tuulet ja tuiskut
jotain jossa aika on tehnyt työtä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot