Syyskuun viimeinen

Runoilija Sikuriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuuliviiri taivaanrannanmaalari, pienen Peppi Pitkätossun äiti.

Suosikkirunoilija Maaria Leinonen
 

Harmaan sateen valuessa
likaisen ikkunan takana
hiljaiset hahmot valuvat sisään
katseet painettuina
muovikassia raahaten
Räkänokkainen pikkupoika
pyyhkii nenänsä äidin lahkeeseen

Lukemattomia vieraita
kasvot ikkunaan suunnattuina
Katsettani kohtaamatta

Bussista pois noustessani seison pysäkillä yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot