30

Runoilija Sikuriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuuliviiri taivaanrannanmaalari, pienen Peppi Pitkätossun äiti.

Suosikkirunoilija Maaria Leinonen
 

Katsoin aamulla peiliin
Pidin näkemästäni
Rypyt silmäkulmissa kertoivat
tuhansista nauruista vuosien varrella
Syvyys katseessa
lukemattomista vuodatetuista kyynelistä
Rakkaimpani odotus
jätti jäljet vartalooni
Äitiys jälkensä kasvoihini

Peilistä näkyi kokonainen nainen
Elämää kokenut
kuitenkin vielä
monella tapaa raakile.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot