Toive

Runoilija Sikuriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuuliviiri taivaanrannanmaalari, pienen Peppi Pitkätossun äiti.

Suosikkirunoilija Maaria Leinonen
 

Tytär kysyi minulta
eikö olisi jo aika
pienen veljen tai siskon

Voisiko äiti
siellä sinun masussasi
kasvaa uusi pikkuinen

Kyyneliä niellen
yritin keksiä vastauksen
jolla selittäisin

Kipeän kaipauksen
toiveen
mahdottomuuden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettava runo. Herkistyin miltei kyyneliin. Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot