Kosketuksesi

Runoilija Stella87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2009
Viimeksi paikalla: 11.1.2016 22:40

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.5.1992

 

Katselen ulos ikkunasta,
ajatuksiini vaipuneena.
Tunnen käden poskellani,
kevyen kuin höyhenen.
Kosketus on täynnä lämpöä,
kertoo rakkaudestasi.
Hymyilen sinulle hellästi,
painan pääni kättäsi vasten.
Käännyn ympäri, halaan,
sylissäsi on turvallista olla.

Sinä olet minun rakkaani,
minä olen sinun ikuisesti.
Yhdessä kuljemme läpi elämän,
toinen toistamme tukien.
Ei mikään meitä voi erottaa,
olet minun tähteni.
Olen sinun enkelisi,
suojelen sinua ainiaan.

Selite: 
Kim, rakkaalle avomiehelleni <3.
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin lämpöinen rakkausruno, hieno!

Ilmiömäinen runo. Runsas kiitos! =)

 

Käyttäjän kaikki runot