Poissa

Runoilija Piruntytär

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En käy kovin usein täällä ja sen varmaan huomaakin :D
 

Poissa on nyt ystävä rakas,
ei enään koskaan tule takas.
Sen sydän oli suuren suuri,
ymmärrykseemme mahtui,
juuri ja juuri.

Kesän viimeinen tanssi on tanssittu.
Kesän viimeinen aurinko on laskenut.
Kesän ainoa ystävä on kaikonut,
kauas pois, ikuisuuteen ja kauemmas.
Olit kesä, olit kevät,
olit syksy ja elämä.
Pimeyteen ja sieltä valoon kulki tiesi,
jäi taakse hämärä.!

Selite: 
Pieni runo omistettuna ystävälleni, joka antoi elämänsä pois. Ikävä!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis jäähyväisruno.

Hieman kliseisetkin loppusoinnut toimivat yllättävän hyvin tehokeinona tässä runossasi, Jättävät ikäsi sointeihin sopivan säväyksen ja voiman.

Erityisesti plussaa kohdasta:
"Kesän viimeinen tanssi on tanssittu.
Kesän viimeinen aurinko on laskenut."
Joka kuulostaa korvaani niin kovin kauniilta, haikealta.

Katkeransuloista, kovaa ja pehmeää samassa paketissa.

 

Käyttäjän kaikki runot