Ensimmäinen

Runoilija jemsu

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

uskalsin puhua sulle, olit kymmenes
hymyilin, olit yhdeksäs
puhuin sinusta, olit kahdeksas
nauroin sun kanssasi, olit seitsemäs
nautin seurastasi, olit kuudes
vietin aikaa kanssasi, olit viides
otin kädestäsi kiinni, olit neljäs
halasin sinua, olit kolmas
suutelin sua, olit toinen
rakastuin suhun, olit ensimmäinen

Selite: 
tämän kirjotin jo tuossa päälle vuosi sitten kun rakastuin ensi kertaa elämässäni, löytyi vielä tuolta vihon uumenista :-D kovin ikävä tuota rakastani..
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin luova ja tunteita esittävä

Aivan M.A.H.A.H.T.A.V.A.

ihana ja erikoinen...hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot