Jotain sattui, jokin syntyi.

Runoilija dumle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sinun enkelisi kunnes aika meidät unohtaa. <3
 

Voi kuinka onneton voikaan olla
rakastuneena.

Haikailut ja huokailut
puristavat rinnassa.

Ei voi lakata hymyilemästä ajatellessa
jo ihan rakkautta.

On onneton ollessaan onnellinen,
toisen tietämättömyydestä.

Eikä halua kertoa, kenellekään.

Ei kohteelle että rypee rakkaudessa,
kuvittelee yöksi viereensä.

Juttelee lähes päivittäin ja haaveilee puhuessaan
toivoo ettei lipsauta sammakoita suustaan.

Jatkaa haaveilua ja juttelee.

Kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Selite: 
piiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa jotain uutta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot