Mahdoton, mahdottomuus

Runoilija dumle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sinun enkelisi kunnes aika meidät unohtaa. <3
 

Toinen toistaan rumempia,
toisella toisellainen vika.

Toisesta pelkään, se satuttaa minua
henkisesti.

Sen vahvuuksia eivät ole myötätuntoisuus eikä
myöskään rohkaiseminen.

Toinen tekee molempia, satuttaa silti.

Satuttamalla itseään.
Kehuskelee valvovansa aamuun asti. Muuten jees mut ikää 50wee.

Voiskos minun perheeni olla koskaan terve?
ei.

Se on mahdottomuus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot