Viimeinen

Runoilija revontulten tytär

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.9.2007
Viimeksi paikalla: 2.5.2022 19:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Äiti kato nuo lehet juoksee"
 

Käsi kädessä nukahdettiin.
Heräsin, sinä et.
Käsi kädessä
niin kylmässä.

Sinä. Eilen painuit syliini.
Tunsit rakkauteni,
annoit omasi.

Minulle jäi
osa sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Muistot jäävät valvomaan...kaipaavat jatkuvuuteen.

Kaunista.

Hieno on ajatuksi kulku.Kaunis hetki elämässi.kipeä muisto.Lähelllä sinua.

Kaunista

haikea runo, koskettavaa tekstiä

Tämä sai kyyneleet silmiini

Surullinen mutta myös kaunis runo. Tämä koskettaa erityisesti nyt kun veljeni nukkui pois maaliskuussa, perusterve raitis mies ei herännyt vaimon herättelyyn, ei noussut uuteen työpäivään, sananmukaisesti nukkui pois. Vaimon mutta etenkin tyttären lohdutonta surua, isänikävää on riipaisevaa katsella. 
 

Käyttäjän kaikki runot