Puhut jugoslaviaa

Runoilija revontulten tytär

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.9.2007
Viimeksi paikalla: 2.5.2022 19:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Äiti kato nuo lehet juoksee"
 

Kunpa ymmärtäisin
kieltäsi, eleitäsi.

Kunpa osaisin puhettasi.

Jokeltelu,
selvät sanasi.

Joita vain en ymmärrä.

Odota, pienoiseni.
Etsin jostain sanakirjan.
Niin kaikki sanasi
saavat merkityksen.

Sitten osaan kielesi.

Selite: 
1-vuotiaalle Evialle
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen runo :)

Suloinen runo,
joka sai hymyn huulile.

Ihana ! Kallisarvoisia talletetut muistot. Vuosien vieriessä.
 

Käyttäjän kaikki runot