Nimetön

Runoilija Hakaneula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taivas sirottelee suolaa taivaalta
minun avoinaisiin haavoihini
joita sinä et sitonut.
Minä tuijotan pistäviä valoja
mustaa maata vasten
ilman takkia pakkasessa.

Sinusta oli helpompaa olla hetki erossa
minä en tahdo myöntää etten pärjää ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot