Juokset .

Runoilija hippopotamus

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vitsit :P
 

Nyt riitellemme ,
taas .
Emme tiedä aihetta .
Kunhan riitelemme .
Menen pois ,
menet pois .
Juoksen pois ,
juokset pois .
Mikään ei enää voi meitä,
yhdistää .
Paitsi asiat joita teemme .
Asiat jotka teemme
elämäämme varten .

Selite: 
Onko asia noin ?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot