"Vapaa!", viimeinen käsky ja uutta ei tule.

Runoilija 156f6ef392a34fe1916cd3e977c85fb4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005
Viimeksi paikalla: 17.9.2018 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerroit usein, kuinka minua rakastat.
Se tuntui hyvälle, mutta tiesin sen muutenkin.
Rakkaus oli ja on molemminpuolista,
ja se pysyy edelleen.

Nyt suojelen sinua portin toiselta puolen,
ja pidän sinusta huolen.
Saat surra poismenoani,
mutta älä jää suruun kiinni.
Anna tilaa ikävällesi,
mutta älä päästä sitä hallitsemaan.

Teit kaikkesi vuokseni,
nyt on minun vastapalveluksen aika.

Selite: 
Ikävä, tuo valtava raastava tunne.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot