Takerru

Runoilija kenji

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kannattaa olla minä.

Kiitos kaikille jotka vaivautuvat lukemaan tekstejäni ^^

 

~
Takerru minuun.
Anna hengityksesi
hiljalleen tasaantua
samaan tahtiin omani
kanssa.
Silitä selkääni ja anna
lasin tippua lattialle ja
hajota jalkoihini.
Anna musiikin täyttää
korvakäytäväsi ja kaikki
mihin uskot.
Anna minun sulkea silmäni
olkaasi vasten ja nuuhkia
humalaista tuoksuasi.
Lähetä minulle vielä
viimeinen lentosuukko
ennenkuin katseeni siirtyy
pois meikatuista
silmistäsi,
ennekuin käännyn ja
lähden.
Muistuta minua huomenna,
että haluat nähdä
uudelleen.
~

Selite: 
yksi ilta ja yö
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on ihana. Tykkään kovasti! Niin ja kiitos :)

Mahdottoman kaunis. Pidin lopusta hirmuisesti.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
kenji Valssi 27.9.2007 1 Runo
kenji osa 1 27.9.2007 1 Runo
kenji osa 2 30.9.2007 1 Runo
kenji osa 3 1.10.2007 0 Runo
kenji Takerru 10.10.2007 2 Runo
kenji Kaksi kaunista 3.3.2008 0 Runo
kenji kauniisti kauniisti 22.5.2008 1 Runo
kenji Osa 5 26.9.2008 0 Runo
kenji Osa 6 26.9.2008 0 Runo
kenji Osa 4 26.9.2008 0 Runo