Yrittäkää ymmärtää

Runoilija sunshinedust

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tahdo sytyttää kolmatta maailmansotaa
mutta tällä hetkellä minulta ei riitä
lähimmäisenrakkautta
kuin kotitarpeiksi,
hädin tuskin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot