vahvemmaksi

Runoilija sunshinedust

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jonain päivänä
nostan painon kevyesti
olen tehnyt tehtäväni
surun silmu on puhjennut
kauniiksi kukaksi

siihen asti
käyttelen jäähakkua
paljain käsin

Selite: 
Pari vuotta vanha runo nimenomaan sieltä pöytälaatikosta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikeuksista on selvittävä, jos tahtoo pärjätä elämässä. Kauniisti kirjoitat.

Kauniisti kirjoitat.

 

Käyttäjän kaikki runot