Arki pahimmillaan

Runoilija sunshinedust

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Flegmaattinen clicheinen arki
täynnä selkeitä suoria linjoja
käytäviä joilla ohitetaan ihmisiä
ja kestetään pakkoa,
väistämättömiä seurauksia
turhuuksiin keskittyen

tarviten lauseita vailla tunnettuja merkityksiä
säveliä jotka uivat vastavirtaan
kuin lohet kutemaan
ajatuksia jotka ylittävät esteet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot