Pakofantasia

Runoilija Gini ToniK ja maissihiutaleet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Talvella valo ei kärsi inflaatiosta.
 

Rohkeutta hei, jos löydy ei
niin voi vain valittaa
Anteeksiantoa noi, jotkut moralisoi
se riman alittaa

Hyppää veneeseen, tartu airoon
nyt soudetaan täältä Kairoon
On
mitta täynnä, tiedän sen

Orvokeillaan ja vihapuheillaan
ne muita satuttaa
Pitäisi kiertää soita, poimia mustikoita
marjanpoimijaakin vatuttaa!

Patikoidaanko Ljubljanaan?
Vai muutetaanko Ghanaan?
Olen
seinähullu, kiellä en

Selite: 
Hyvää Agri-Colan päivää
Kategoria: 
 

Kommentit

G's us, mitä rimmailuu! Oon ylypiä.

Joskus tekisi tosiaan soutaa jonnekkin muille maille vierahille. hyvä on sinun runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot