Pitkät perjantaina

Runoilija Gini ToniK ja maissihiutaleet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Talvella valo ei kärsi inflaatiosta.
 

Olipa se kiva kun aamulla heräsin ja kalenteriin katsoin huomaten, että Jeesus kuoli syntieni puolesta;
rispektit sinnepäin...

Nyttei nimittäin vituta niinku Pietaria kukonlaulun aikaan
kun en kiireisenä torstaina juonut lainkaan.
Perjantai tosin pitkittyy maanantaihin asti

Nyt olen:
Viini joka vereksi muuttuu
jolta ruumis puuttuu
...
Tai ainakin realistinen kuva omasta sellaisesta
Ja itsetunto!

Sitten se Suklaalevy Saatanan,
jonka annoin pajunkissa toises kädes pikkusiskolle.
Hän söi sen heti kiitollisena ja lähti vessaan.
Nyt naama kukkii kummallakin
Sukuvika

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suklaa on hyvää ja tämä runo on mieltä virkistävä.

Yhdessä vaiheessa aistin jotain mustan petramaista, ja sitte mietin miltä sun pikkusisko näytti siellä vessassa.. Mut hei, hyvää pääsemistä, ja perjantaita! Oot cool.

Hurjan hyvin sanailet, pakko tykätä tästä

Voi helvetti. Kyllä pidin - sopivissa määrin näsä ja viisas!

 

Käyttäjän kaikki runot