Taistelijaparisuhde

Runoilija Gini ToniK ja maissihiutaleet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Talvella valo ei kärsi inflaatiosta.
 

"Olit kuuma kuin aurinko
nyt kalpea kuin kuu."
- Ei kumpikaan näemmä
jaksanut tätä vittuiluu.

Kaikki talven päivät ja yöt
me yhdessä riideltiin.
Latua yhteisen elämän
eri suuntiin hiihdeltiin.

Jo syksyllä kerroit
ettet rakasta minua.
Minä kysyin silloin:
onko tuoreempaa tietoa?

Kaikki kevään päivät
asumuserossa riidellään.
Shakkipelissä missä
vain lähettiä siirrellään.

Ja pian...
Kesä erossa taistellaan
vain suklaata ja Camparia maistellaan.
Pois hevosenkengältä vääntyy suu,
kun katkeruuden muistaa
muu unohtuu.
Ja kaksi rakastavaista erkaantuu.

Tässä taistelijaparissa
nyt otan komennon.
Kilpikonnat vessanpönttöön,
sinunhan ne on.
Kuva jossa me molemmat hymyillään;
syljin sun naamalle.
Viha kasvoi niin suureks
et' unohdettiin selittää
tää lapsille...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nauroin ääneen kilpikonnakohdassa.. Enää sä et oo minun tyttö? Sinussa olenee tyyliä!

vahvaa kerrontaa

Tämä on kyllä hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot