Paha

Runoilija Gini ToniK ja maissihiutaleet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Talvella valo ei kärsi inflaatiosta.
 

"Vanha, jo vanha mies",
syötä vaimolles pulu!
Suon yli että Jussin kuokka heilahtaa.
Edes
myöhästymismaksun hinnasta
en luovu Väinö Linnasta.
Kirjan kun saan päätökseen,
riehaannun maailmanmestaruuteen.

En seuraa johtajaa,
siis en seuraa muotia.
Olen huumorintajuton
ja pidän pilailupuotia.
Vaikka Kimi ompi nopea,
niin ompa myöskin kopea.
Vaikka tarpeillasi käyt,
ei siitä kaikkien tarvitse tietää.

Täytyy rohkeasti jälleen
muille lähteä mun spiikkaa.
Jos tänään avattua saisin
Liivinmaan kronikkaa.
Olen hyypiö mä kärsivä
ja hiilareita järsivä.
Peter panini kainalossa
etsii omaa varjoaan.

Jo viiden viikon jälkeen
kutsuu alelaari.
Kun taas
hautausmailla sankareita
täynnä joka aari.
Myös uudempia kaivataan
entisille kaivamaan.
Ei rislojen välistä löydy kukkaa,
eikä Raamatusta Ave Maariaa.

Paha ruoka, paha ruoka meitä oksettaa.
Mantereella kuolleella ois se maistuvaa.
Pahaa verta, pahaa verta täytyy luovuttaa.
Se on nestemäistä, se on tarttuvaa.

Selite: 
Sisältää viittauksia Väinö Linnaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Komppaan Unlovablea sen verran, että runosi pitää lukea useampaan kertaan jotta se avautuu, mikä toisaalta on myös hyvä sillä löysin joka luku kerralla tästä jotain uutta. Runo kertoo paljon kirjoittajastaan ja loistavasta huumorintajusta.

Mielenkiintoinen ja hyvä tempo...Menee varmaan hetki ennen kuin aukeaa

 

Käyttäjän kaikki runot