Viimeinen päivä ennen huomista

Runoilija Eskander

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele mitä luet, älä lue mitä ajattelet.
 

Viimeinen päivä
kun olemme kahden.

Viimeinen päivä
kun olemme yhdessä
ilman kolmatta pyörää.

Viimeinen päivä
kun halaan sinua
ilman että minulla on
muitakin velvollisuuksia.

Viimeinen päivä
ennen kuin toinen tulee kotiin.

Mutta tämä ei ole
viimeinen päivä,
kun rakastan sinua eniten
koko maailmasta.

Rakastan yhä,
vaikka et ole enää ainoa.

Rakastan sinua.
Rakastan sinua.
Rakastan sinua.

Sinun täytyy vain uskoa.

Minä rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot