Palasista koottu

Runoilija Eskander

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele mitä luet, älä lue mitä ajattelet.
 

Minä,
hiljaa kuiskailen.
Huulipunat poskilla,
silmistä mustat kyyneleet.

Miksi sinä
yhä seisot siinä,
vaikka käskin
sinua lähtemään.

Mitä minä
taas olen tehnyt
väärin, olen
palasista koottu.

Minusta ei monta
sanaa irtoa,
ei ääntä ollenkaan,
hiljaista pihinää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot