You kill me some day

Runoilija Eskander

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele mitä luet, älä lue mitä ajattelet.
 

Y öllä on hiljaista
O n vain sinun hengityksesi
U usi aamu on tulossa

K oska tunnen sinut
I lmestyt iltaisin
L entäen pitkin kuunsiltaa
L aivalla lipuen rantaan

M utta minussa on
E pävarmuus

S inä vaanit hetkeä
O ikea vai vasen?
M istä tiedän kumman valitsen
E nnen kuin on liian myöhäistä?

D rinkkisi koituu kuolemakseni
A stun harhaan, koittaa
Y ön viimeinen tunti

Sinä tapat minut vielä
joku päivä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin upea on runosi.

Hienosti sommiteltu, toimiva ja todella hyvä runo

hieno...
You kill some day...

hienoa ja vahvaa kerrontaa runossasi, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot