Pelkää lintuja

Runoilija surface

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntee olevansa ulkona, ollessaan sisällä.
Ei tiedä mitä odottaa ja keneltä.

Harmaata taivasta vasten mustia ja valkoisia lintuja. Niiden vapaus on pelottavaa,
ehkä se yksinkertainen elämä,
selkeä taipumus puolustaa reviiriä ja perhettä.
Kynsiä, sulkia, taivaalle vievät siivet.

Ei tahdo esittää mitään, muttei tiedä mitä on olla aito. Väittää itselleen,
että helpointa on paeta nesteiden ja savujen sekoittamiin öihin ja niitä seuraaviin utuisiin päiviin.

Suuttuu itselleen ja tekee tyhjiä lupauksia niin kuin kaikki kunnon kosmetiikkamainoksetkin.

Valehtelee, salaa, tuskailee ja on kultaisempi kuin moni muu.

Toivoen, että oma elämä tulee perästä ja ottaa kiinni.

Hän tietää jo valmiiksi kuka.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kerrontaa

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot