Sä oot mun Kylät

Runoilija avlahti

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hammasharjat samassa mukissa
mun aamupalajäätelö sun pakastimessa
olla yhdessä
olematta yhdessä
mitä siitä koko kylälle kertomaan.
Selite: 
Ihastunut tyty.
Kategoria: 
 

Kommentit

Otsikko kiinnitti huomion, ja ovelalla tavalla se runoon kytkeytyykin.

Suloinen rakastuneen runo.. :)

nättiä tekstiä..jotenki vaa nii jännä... :)

-kiitos kommentista- :)

Oi, tää on erilainen, ihana. En osaa selittää miksi pidän. Oon vaan niin samaa mieltä. Kaikki toimii tässä. :)

hieno, arkinen ja silti arjen yläpuolella oleva runo!

Suosikkeihin menee :)

 

Käyttäjän kaikki runot