1-10-100-1000

Runoilija avlahti

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 Pysähdy.
(Minä lasken yhteen)
Onni on lasinen tiili.

Hengitä.
(Minä lasken kymmeneen)
Aurinko kultaa rumatkin hetket.

Kuuntele.
(Minä lasken sataan)
Myrskyn takana sateenkaarilinnut
piirtävät väreillään. Odota. (Minä lasken tuhanteen) Sillä välin violetin veden kalat uivat pohjoiseen. Rakasta. (Minä lopetan laskemisen)
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hei, vau, . kaunis!
"Myrskyn takana sateenkaarilinnut
piirtävät väreillään."

sinut tunnistin, voi! (:

Hienosti kirjoitettu, erilainen ja hyvin toimiva!

Tää vaan jotenki iski... Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot