metaforalli

Runoilija kesäduunari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2022 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järkeä päähän ja muuta kaikkee, minkä joku toinen on jo joskus sanonut kyllä.
 

runoilen kuin ruoja soittaa saksofonia
lyö jo ylläpito päätään seinään
ja nauran kotona yksinäisyydessäni
se on parasta seuraa kun muita kiusata saan

alastomana huoneessani makaan
nautin geometrisistä karkeistä
kaikki on niin kolmiulotteista
kunnes super mario menee suustani sisään

niin tehdas pihalla savuttaa
sen savu tulee sisälle
ja menee silmiini sisälle
kulkee aivoista läpi
nyt voin jo mennä seinistä läpi

edes jotain häpyä
ennustan näin lukijan ajatukset
vessapaperirulla on pöydälläni
en käytä sitä koskaan vessassa
tai se loppuu kesken

Selite: 
Arvostelkaa minä koskaan vastaa en <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot