Pure rage

Runoilija kasvukipu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kahleet sirpaloituivat vihdoin. paperille on hyvä purkaa ajatuksia. meseen minut saa toki lisätä, keskustelut eivät koskaan tee pahaa. irc-galleriasta mut löytää nickillä antagonismi..
 

Minä revin sivuja, minä poltan kansia.
Minä haluaisin lyödä sinua,
haluaisin repiä menneisyyden sinusta.
Minä vihaan heitä kaikkia,
jotka olivat osa elämääsi.
Tunnusta minulle, mutta älä sanoin.
Minä en tahdo kuulla.
Kenet sinä tunnet, kuka tuntee sinut?
Kuinka tutustuitte, mitä tapahtui?
Älä kerrokaan, en tahdo tietää.
Älä käytä sanoja, käytä tätä.
Lävistä minut sillä, lävistä sydämeni.
Älä pelkää, en tunne kipua enää.
Sieluni on musta, sydämeni veri kuivunut.
Voit kertoa minulle kaiken..
.. Älä käytä sanoja.

Selite: 
Menneisyys tappaa ihmisen... Hitaasti, tuskallisesti. Varmasti.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuinka hyvin voi sanat raivo ja mustasukkaisuus pukea sanoiksi... Näemmä tosi hyvin^^

Auts.. Tuskallinen runosi :S

Hieno kyllä, kirjoitat taas, siinä juhlan aihetta mutta raskasta tekstiä :S

 

Käyttäjän kaikki runot