Blood in, blood out.

Runoilija kasvukipu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kahleet sirpaloituivat vihdoin. paperille on hyvä purkaa ajatuksia. meseen minut saa toki lisätä, keskustelut eivät koskaan tee pahaa. irc-galleriasta mut löytää nickillä antagonismi..
 

Sinä.
Sinä heikko, murtunut mies.
Minä näen sinun sisällesi, vaikket sitä tiedäkään.
Minä näen kaikki heikkoutesi, et voi iskeä minuun enää.
Minä tunnen sinun temppusi, osaan välttää niitä.
Minä taidan sinun taitosi, et voi kohdata minua niillä.
Sinä pilasit minun lapsuuteni, sitä kautta koko elämäni.
Kannan ikuisesti viiltojasi, mustelmiasi ja sanojasi.
En minä vuoksesi kipua tunne, minä suodatan sen kaiken.
Minä vannon sinulle, et tunne minua enää.
Voin luvata sinulle, mies, että tunnet kostoni vielä.

Selite: 
Katkeruus on sitten upea tunne.
Kategoria: 
 

Kommentit

VOi.. Huomaa kyllä kelle. ;S Aika raskasta tekstiä.

Mä olisin halunnu tähän "Voin luvata sinulle, mies, että tunnet kostoni vielä." lauseeseen vähän enemmän jytyä. Pistää yks tyhjä rivi väliin taikka sitten pistää jotain boldauksella tai muuten vahvistaa. Tehdä siitä jämäkämmän lauseen :D

Tuo omakommentti vielä täyttää tän koko runon jotenkin. Jännä fiilis jäi :)

 

Käyttäjän kaikki runot